maandag 21 november 2011

Sint sentiment


19 jaar geleden was ik van ons tweede kindje uitgerekend op 5 december! Gelukkig kwam Sjoerd 2 weken te vroeg en nog steeds komt hij graag op tijd; hij heeft een enorme hekel aan te laat komen... Zijn verjaardag valt dus altijd in de Sinterklaasperiode en dat heeft wel wat. Door de jaren heen is de Sinterklaasviering wel veranderd, dit jaar gaan we weer het dobbelspel doen.

Wat al jarenlang een favoriete Sint CD is, is deze van VOF de Kunst. Het hele gezin kent de liedjes, die niet vervelen, dan ook uit het hoofd. 17 jaar geleden begon in deze periode ook de vriendschap met Marion en de laatste jaren geven we elkaar met Sinterklaas kadootjes met een gedicht. En zo beleven wij deze dagen met verjaardagsfeest en vriendschap!


2 opmerkingen:

  1. Ik heb de cd van VOF de Kunst ook en heb hem pas gekocht voor de oudste zoon en familie om eens wat andere en hele leuke Sint liedjes te hebben. De andere kinder cd's van hun vind ik ook geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ze hebben nog meer leuke cd's gemaakt, die heb ik aan tantezeggers gegeven, maar deze Sint cd blijft leuk voor jong en oud!

    BeantwoordenVerwijderen